Historie

Wij nodigen u van harte uit om ons bedrijf eens te bezoeken. Al sinds 1970 zijn we actief in de autobranche. Begonnen met een klein bedrijf, maar in de loop van de jaren groter geworden dankzij het succes van Mazda en later (1994) van Kia. In al die jaren zijn we nooit de kwaliteit en service uit het oog verloren.

Autobedrijf Dijkgraaf B.V. is op 01 januari 1970 opgestart door H.Dijkgraaf en heeft sindsdien diverse veranderingen meegemaakt. In 1974 werd het dealerschap van Mazda opgestart en is nu nog steeds onderdeel van het bedrijf in de vorm van een erkend service contract. In 1994 kwam daar het dealerschap van Kia bij, dit dealerschap is  in 2009 helaas beëindigd, maar wij werken als Kia-specialist nog veel aan een Kia. Tevens zijn wij al sinds vele jaren aangesloten bij de Bovag, wat natuurlijk ook weer staat voor kwaliteit en garantie.

In de loop der jaren is het bedrijf door diverse verbouwingen steeds ruimer geworden.
Onze showroom in Uddel is nu ruimer dan u waarschijnlijk verwacht
Achter de wat smalle voorzijde schuilen namelijk twee ruime showrooms, waar de  gebruikte auto's van diverse merken staan gepresenteerd. Er staan gemiddeld zo'n 50 auto's in de showrooms en op ons buitenterrein.

Autobedrijf Dijkgraaf is een familiebedrijf.
Van vader op zoon zet sinds 1 januari 2009 de tweede generatie( Antonie Dijkgraaf) ons bedrijf voort. Met een modern bedrijf en goed geschoolde medewerkers kunnen wij alle merken repareren en onderhouden, maar wij blijven werken aan verbeteren en verfijnen van de kwaliteit. 

Oktober 2012 uitbreiding Fietscity Dijkgraaf:
De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Hierdoor is het belangrijk  om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Om deze reden is vanaf oktober 2012  een complete fietsenwinkel aan het bedrijf toegevoegd. Hierdoor kan het bedrijf u voorzien in diverse behoeften van mobiliteit.

Op 1 juni 2014 zijn we ook aangesloten bij Vakgarage. Vakgarage Dijkgraaf is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke garageformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Bij ons team van enthousiaste medewerkers staat onze klant altijd centraal.  Kom eens een keer geheel vrijblijvend langs en ervaar onze service. Wij staan u graag te woord. 

Dijkgraaf houdt u mobiel!