Tankstation

Bij het Tamoil Dijkgraaf Tankstation kan zes dagen per week 24 uur per dag getankt worden via een betaalautomaat.

Er kan getankt worden met de volgende kaarten: Pinpas, Tamoil kredietkaart, Travelcard en Multi-Tankcard.

Tijdens de openingstijden van het auto- en fietsbedrijf is het ook mogelijk dat wij u persoonlijk helpen met tanken en om daarbij contant af te rekenen

Wij leveren de volgende producten:

  • Euro Loodvrij (Ron 95)
  • Super Plus (Ron 98)
  • Diesel (ook met snel tank knop voor vrachtwagens)
  • LPG

Standaard tanken met korting op LPG, benzine en diesel.

LPG heeft door wetgeving op toezicht ander openingstijden en is geopend van 7:30 tot 19:00. Wij verkopen ook vele soorten olie- en koelsysteemproducten. Vraag bij ons om de juiste producten voor uw auto! Op zondag is het tankstation gesloten. 

Zakelijke voordelen: Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit... hiervoor bent u ook zakelijk bij Tamoil Dijkgraaf aan het juiste adres.

Speciaal voor fleetowners, bedrijven en zelfstandig ondernemers biedt Tamoil de Tamoil Creditcard aan. Hiermee verlaagt u de brandstof- en administratiekosten van uw wagenpark. 

De vele voordelen van de Tamoil Creditcard voor u op een rijtje:

Minder administratief werk in de vorm van bonnen, declaraties en kasvoorschotten;

  • Factuur wordt elke week automatisch aangeleverd per email.
  • Automatische incasso
  • 24-uur service bij vrijwel alle Tamoil tankstations in Nederland.
  • De Tamoil Creditcard is gratis en wordt in Nederland bij alle Tamoil tankstations geaccepteerd op een landelijk dekkend netwerk.

Begin met besparen en vraag nu een offerte aan
Afhankelijk van de jaarafname (minimaal 2500 liter per jaar) kunnen we in samenwerking met Tamoil Nederland een voorstel maken voor alle brandstoffen, waarmee je jaarlijks een forse besparing kunt realiseren.

De Tamoil Creditcard wordt geaccepteerd op meer dan 200 locaties in Nederland. Kijk voor meer informatie over Tamoil op de website www.tamoil.nl. Voor het vinden van een locatie kunt u ook gebruik maken van de pomplocator op: www.tamoil.nl/pomplocator .