Vakgarage Dijkgraaf, uw Mazda Specialist op de Veluwe, Uddel

Welkom bij Vakgarage Dijkgraaf in Uddel.  Als Mazda specialist met Mazda- kennis en ervaring sinds 1970 nodigen wij u graag uit om persoonlijk kennis te komen maken met ons  bedrijf.  Voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen van uw Mazda kunt u bij Vakgarage Dijkgraaf in Uddel terecht. Door onze jarenlange ervaring met Mazda, zijn wij ook voor de oudere Mazda-modellen het juiste adres.  In onze ruime showroom staan altijd diverse Mazda occasions tentoongestel. 

Wilt u een nieuwe Mazda kopen? 
Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. Let op, Als Mazda specialist hebben wij normaal geen nieuwe auto's op voorraad staan, maar door nauwe samenwerking met een Mazda-collega kunnen we op afspraak alle modellen laten zien, proefrijden en leveren met behoud van alle fabrieksgaranties.  

We maken graag voortijdig een afspraak waarbij we uw wensen bespreken en tegelijkertijd kunnen wij u een goed en passend aankoopadvies geven en natuurlijk een vrijblijvende offerte.

 

Dijkgraaf Service: maak een afspraak voor een bezichting en proefrit aan huis 
Wij hebben onze service uitgebreid met een afspraakmogelijkheid bij u aan huis. Laat ons weten welk model Mazda uw interesse heeft en we maken graag een afspraak waarbij we uw wensen kunnen bespreken en u  een goed en passend aankoopadvies geven en indien gewenst een vrijblijvende offerte. Deze afspraak kan op onze bedrijfslocatie, maar ook bij u thuis en zelfs in de avonduren. 

Deze service is mogelijk in de plaatsen: Uddel, Elspeet, Garderen, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en omliggende regio tot maximaal 25 km vanaf ons bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk dat we met de Mazda van uw wensen naar uw werkadres komen. Wij denken graag met u mee.

Uw contactpersoon is Antonie Dijkgraaf, bereikbaar op 0577-401402 of online via info@vakgaragedijkgraaf.nl