Fietscity Dijkgraaf

Fietscity Dijkgraaf is een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel. Zodra u binnen komt ziet u direct waar u moet zijn. De winkel is ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur zijn aangegeven: stad, recreatief, sport, E-bike (elektrische fietsen) en jeugd. Fietscity Dijkgraaf staat voor een uitgebreide collectie fietsen, scherpe prijzen en snelle levering.

Fiets reparatie en onderhoud
Omdat u met de aanschaf van een fiets een waardevolle investering hebt gedaan waar u vele jaren plezier van wilt hebben, is goed onderhoud zeer belangrijk. Al onze medewerkers worden periodiek getraind bij de Fietscity Academy in samenwerking met de Tweewieler Academy/Innovam.

Haal en breng service
Fietscity Dijkgraaf bezorgt en haalt op afspraak verkochte nieuwe en gebruikte fietsen, of reparaties, mits binnen 10 kilometer afstand (grotere afstanden alleen mogelijk in overleg) vanaf ons bedrijf. Vervangende leenfietsen zijn beschikbaar.  

Gebruikte fietsen
Wij hebben doorlopend een wisselende voorraad gebruikte fietsen.

Fiets accessoires en onderdelen
In onze shop kunt u terecht voor alle voorkomende fietsonderdelen en accessoires. We hebben vele soorten fietstassen, mandjes, kratjes, fietspompen, reparatiesetjes, fietssloten, binnen- en buitenbanden, verlichting, snelbinders, ketting en tandwielen, gereedschap, fietskleding, zadels, kinderzitjes, bagagedragers en nog veel meer.

En mochten we een onderdeel toch niet op voorraad hebben, dan kunnen we het meestal binnen één werkdag voor u binnen hebben. Kom gerust eens vrijblijvend kijken.

Wilt u meer informatie kijk dan op Fietscity.nl

Verhuur
Bij Fietscity Dijkgraaf is het ook mogelijk om fietsen te huren. 

Uddel is een dorp midden op de Veluwe. Het bekendste plekje is toch wel het Uddelermeer. Dit meer is het hoogstgelegen meer van Nederland. Als u van Uddel naar Garderen rijdt dan komt u er vanzelf langs. In de nabije omgeving vindt u ook Kasteel Staverden (het kleinste stadje van Nederland), Dolfinarium in Harderwijk, in Apeldoorn vindt u o.a., de Julianatoren, Apenheul en Paleis het Loo. In Garderen een klimbos en nog veel meer. In de omgeving zijn ook vele eet- en drinkgelegenheden. Er is voldoende te doen en te zien. 

De omgeving is erg mooi om te voet of per fiets te verkennen. In ons bedrijf zijn wandel en fiets routekaarten te koop met daarop de knooppuntenroutes. Wilt u op een gezonde en ontspannen manier de Veluwe verkennen? Huur dan een fiets bij Fietscity Dijkgraaf in Uddel.

Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u graag naar onze website www.fietsverhuuruddel.nl